Meetinstrumenten & Opnemers

  Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  product

Over Ons

Pieter Vanhonacker

Pieter Vanhonacker

Rita Van Caudenberg

Rita Van Caudenberg

Pieter Vanhonacker

Gerben Bartels

Sales
Engineer Strain & Vibrations
+32 16 23 01 03
gerben.bartels@akron.be�

Gerda Lauwers

Gerda Lauwers

Pieter Vanhonacker

Geert Dierckx

Sales
Engineer Acoustics & Environmental
+32 16 23 01 03
geert.dierckx@akron.be

Akron Nv is een verkooporganisatie gespecialiseerd in verkoop van meet-, test- en analyse systemen voor een brede waaier aan toepassingen in diverse markten.

We verdelen een brede waaier aan internationale producten voor het opmeten van fysische en mechanische grootheden zoals geluid, trillingen, rek, kracht, afstand enz.

Samen zoeken we naar de beste oplossing voor uw toepassing. Ons advies is gratis, selectie van de juiste sensoren en apparatuur behoort tot onze dienstverlening. Demonstraties van de systemen en sensoren uit ons gamma zijn mogelijk.

Als uw toepassing een tijdelijke uitbreiding vereist van uw bestaand systeem kunt u bij ons terecht voor het huren van extra systemen. Ook hier zoeken we naar de meest geschikte huuroplossing voor uw tijdelijke toepassing.

Daarnaast bieden we een volledige calibratie – en herstellingsservice aan voor sensoren zoals microfoons en accelerometers, ongeacht het merk en met de nodige accreditatie certificaten.

De nodige trainingen worden ook door ons voorzien. Via onze leveranciers geven we support op al uw vragen en organiseren we seminaries om u de basis aan te leren of om u ‘up-to-date’ te houden van de nieuwste technieken en producten.

We zijn uw interface met de juiste leverancier, u vraagt en we doen de rest!