| Nieuws

Reeds veertig jaar maakt DJB Instruments UK Ltd accelerometers, kabels, instrumenten en accessoires. Sinds 1974, wanneer het bedrijf werd opgericht door Don Birchall, tot aan zijn dood in 2010 was de onderneming bekend onder de naam DJ Birchall Ltd. Na een doorgedreven herstructurering en hernieuwde investeringen zitten we nu vol in een expansie met wereldwijde ambities.

Wij staan open voor aanvragen naar op maat gemaakte producten. Voor ons is het vrij eenvoudig om zowel prototypes als afgewerkte producten af te leveren en ze nauwkeurig in de toepassingen van de klant in te passen.

DJB Instruments Products

Bij DJB zijn we fier om de sinds lang en wereldwijd geroemde traditie van assemblage van hoge kwaliteit in Groot-Brittannië in ere te houden. Wij voeren ook de innovatieve geest, waarvoor Don Birchall zo bekend stond, hoog in het vaandel. Tot op heden zijn we nog altijd de enige fabrikant die het Konic Shear-concept gebruikt, dat gepatenteerd werd door Don. Door middel van samenwerkingsprogramma’s in academisch onderzoek en door interne ontwikkelingen blijven we vooruitgang maken.