Meetinstrumenten & Opnemers

  Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Post Type Selectors
  product

Diensten & Trainingen

1. Shaker Onderhoud

AKRON biedt samen met 1G-Dynamics (Vibratech & CVMSL), mooie aanbiedingen aan voor jaarlijkse onderhoudscontracten om aan alle vermisten van de shaker-merken te voldoen. We geloven dat de combinatie van ervaring en op maat gemaakte contracten, onze gebruikers de allerbeste ondersteuning biedt die beschikbaar is in deze markt.
Waar sommige klanten liever alleen met een defect- en reparatieschema werken, werken we ook nauw samen met testhuizen om te zorgen voor snelle, kosteneffectieve leveringen en reparaties waar nodig. Dankzij de investering van 1G-Dynamics in trainingen en voorraadbeheer kunnen we de geschikte onderhoudstechnici voor je klus gemakkelijk sturen en weten we zeker dat de juiste onderdelen worden meegenomen. Alle klanten kunnen ervan verzekerd zijn dat alle werkzaamheden worden uitvoert volgens een kwaliteitssysteem dat is geregistreerd onder de norm ISO9001-2015.

2. Kalibraties

AKRON werkt zeer nauw samen met een merkonafhankelijk geaccrediteerd laboratorium voor de kalibratie van apparatuur voor het meten van geluid en trillingen.
Accreditatie verhoogt de betrouwbaarheid van certificaten. Het zorgt ook voor wereldwijde erkenning door de ILAC Mutual Recognition Arrangement (ILAC MRA).

De accreditatie van een kalibratielaboratorium garandeert ook de traceerbaarheid van de gemeten waarden naar (inter) nationale normen

Uw geluids- en trillingsmeetapparatuur is onze specialisatie.
We kalibreren lokaal tegen zeer concurrerende prijzen en staan altijd klaar om te helpen met een korte doorlooptijd indien nodig.

3. Onderhoud Van ATT-klimaatkamers

AKRON heeft een toegewijde servicemonteur die al het onderhoud aan uw Angelantoni klimaatkamers uitvoert.

Naast onderhoud zijn uiteraard ook kalibratie en mogelijke upgrades mogelijk.

4. Instrumentatie Reststrookjes

Heb je geen tijd voor de instrumentatie van je rekstrookjes? Is het project te complex om intern te implementeren?

We helpen u graag verder met de instrumentatie van uw rekstrookje, zowel ter plaatse als na het verzenden van uw monsters.

5. Trainingen & Seminaries

Akron organiseert regelmatig cursussen en seminars over geluid, trillingen en rekstrooktechnologie.

De trainingen worden gegeven door zowel interne als externe specialisten binnen het domein.

Op maat gemaakte trainingen op uw locatie behoren zeker ook tot de mogelijkheden waar specifieke inhoud wordt aangeboden die volledig aansluit op uw wensen.

6. Verhuur

Heeft u een meetcampagne waarvoor de aanschaf van apparatuur te duur is? Of gebruikt u de apparatuur slechts af en toe? Zijn uw eigen instrumenten in onderhoud of zijn deze gekalibreerd, maar gaan uw dagelijkse meetprojecten door? Dan biedt het huren van meetapparatuur de geschikte oplossing!

We hebben verschillende meetapparatuur die u kunt huren, waaronder geluidsmeters, dosismeters, trillingssensoren, rekstrookinstrumentatietools, enz.